17 Ağustos 2010 Salı

Blush'ın Gücü Adına

Bu yaz kuşkusuz bir Blush rüzgarının etkisi altındayız. Yazın serinletilmiş beyaz şarapları yerini rosé'ye bıraktı. En favori olan ise Pinot Grigio Blush

Sıcak sonbahar güneşinin bakır rengine çevirdiği üzümlerden yapılıyor Blush. Bu üzümler sıkıldığında uçuk pembe bir renk veriyorlar. Tattığınızda ise en baskın olan kırmızı meyve aroması. Yurt dışında fiyatı £40-60, Türkiye'de premium marketlerde ve restaurantlarda karşımıza çıkıyor. Yaz yemeklerine beyaz şarap kadar yakışmıyor hatta yemeklerle değil de öncesinde veya sonrasında tüketmek daha uygun. Aslında Blush bir 'kızlar partisi' şarabı: hafif, neşeli... Blush Summer 2010!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder