4 Ekim 2010 Pazartesi

10.10


2010'un en ilginç partisi herhalde 10.10.10 olmaya aday. Pazar gününe denk geldiği için düğün,nişan,kutlamasını bugüne alan çok insan vardır. Bu da pek anlam veremediğim bir konudur. Hızlı hızlı dergi sayfaları, bloglar döner ve çarkıfeleğin içinden ne çıkacağı belli olmaz benim için her ay. Sürekli yenilendiğini düşündüğümüz moda ve trendler tarih tekerrürden ibarettirin kanıtlarıdır. Biz geçmişe gidiyoruz, hiç denemediğimiz kıyafetleri, aksesuarları denemeye başlıyoruz fakat halihazırda bunu yaşamış olan nesil yaşlandık mı acaba diye kendini sorgulamaya başlıyor. Konuyu sakız gibi uzatmamalı, fotoğraflarla devam etmeliyiz.



Bu ay Grİstanbul ve yağmura inat bol renk var her yerde. Krem ve beyaz hayata tutunmaya devam ediyor ama sınırsız paletten de nasibini alıyor.



Duvar kağıtları boyanın yerine geçmeye başlıyor. Plastik alışveriş poşetleri örgü, kumaş çantalarla yer değiştiriyor. Zarflarda fotoğraflar yerine küçük kenar süsleri var. Davetiyeler kese kağıdı tonlarında, çiçek böcek desenleri sadece porselenleri sarıyor. Renklerin pastelde kilitlenmesi ise bu ağırlığı kaldırmamızda en güvenilir destekçimiz.

Ayın son haftasının yarısının tatil olması ve pastırma yazının bizi beklediği haberleri kışa hazırlanırken yaz çocuğu olan beni az da olsa motive ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder