14 Kasım 2011 Pazartesi

Yeni Hafta: Hayal Kırıklıkları ve Umut

Ne yazık ki bizi hayal kırıklıklarına uğratanlar var, hayattan ve insanlardan beklentilerinizi yüksek tutarsanız mutlaka terazinin bir tarafı dengeyi yitiriyor. İnsanların kendimiz gibi saf ve iyi niyetli olabilecekleri ihtimalini ortaokulda bırakmıştık zira ilk acıyı o zamanlar yaşadık.

Sonrasında kendi çıkarları uğruna iş hayatında gözü hiçbirşeyi görmeyenlerle karşılaştık. Düşünüyorum ki bunlar hiçbir zaman dolu dolu kendilerini değerli hissettikleri bir aile yaşamları özel hayatları olmadığı için iş hayatıyla adını biryerlere taşımaya çalışan tiplerdir. Yalancı, kinci, sadece negatif enerji kaynağı insanlar. İğneyeleyici ya da kısa 3 nokta .... içeren maillar atan kendinden başka kimseyi umursamayan tipler. Onlarla baş etmeyi öğrenirsen gücüne güç katarsın dedi bir ses. Bazen baş ettik bazen etmeye yeltenemeden kendi hallerine bıraktık. Ama ne oldu biliyor musunuz, yine biz karlı çıktık bu işten. Kendine yetmeyi bilen, yalnızlığın gücünü tozunu toprağını kat etmiş, aile ilişkilerine değer veren, yakın ve içten dostları olan bizler..

Bu hafta karamsar, kapalı , tedirgin başladı. Ama bu haftasonu güzel insanları evlendirecek, çok eğlenecek ve hayata geldiğimize şükredeceğiz birkez daha..
Herkese güzel haftalar (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder